Project Description

SPAREN EN BELEGGINGEN

SPAREN VOOR EEN ZORGELOZE TOEKOMST

Sparen regio Grimbergen voor uw oude dag of een centje opzij zetten voor uw plannen in de toekomst. Er zijn verschillende manieren om uw spaarpot aan te vullen. Laat u door Vince adviseren met de optimale spaarformule om uw centen optimaal te laten renderen. U kan uw geld op een spaarboekje te zetten. Maar er zijn nog andere mogelijkheden.

Op ons verzekeringskantoor in Grimbergen kan u terecht voor advies over pensioensparen, langetermijnsparen, levensverzekeringen en andere spaarinstrumenten. Bij Vince hebben we een aantal suggesties voor de optimalisatie van uw vermogen en uw belastingvoordeel.

SPAREN MET EEN FISCAAL VOORDEEL

Zorg ervoor dat u kan genieten van uw pensioen. Of dat u in de toekomst volop leuke dagen kan beleven, reizen en actief blijven. Dan moet u nu wel zorgen voor een reserve. Want als u alleen vertrouwt op uw wettelijk pensioen zal dat waarschijnlijk niet voldoende zjjn.  Met pensioensparen kunt maandelijks een bedrag opzij zetten. Na een tijdje heeft u een aardig bedrag om later van alle comfort te genieten. Bovendien krijgt u ook een belastingvermindering. Bij Vince kan u kiezen uit verschillende formules voor pensioensparen

KIES DE JUISTE FORMULE

Niet alle spaarinstrumenten leveren hetzelfde fiscale voordeel op. En verschillende combinatiemogelijkheden kunnen extra gunstig zijn. Laat u daarom adviseren door Vince voor een optimale spaarformule.  Denk niet dat u te jong bent om te sparen. Hoe vroeger u start, hoe groter het bedrag voor later. Wacht dus niet om Vince te contacteren.

U kan bij ons verzekeringskantoor in Grimbergen terecht met al uw vragen over sparen.

VINCE BV

Heb je vragen of is iets niet helemaal duidelijk?

Aarzel dan niet om contact met ons op de nemen!

CONTACTEER ONS
OPENINGSUREN

Maandag
09u – 12u30
namiddag op afspraak

Dinsdag
09u – 12u30
namiddag op afspraak

Woensdag
Achter gesloten deuren

Donderdag
09u – 12u30
namiddag op afspraak

Vrijdag
09u – 12u30

Kom langs.

ONS ADRES

Victor Soensstraat 50
1853 Strombeek-Bever

02 268 80 06

info@vincebvba.be

Kaart.

Maps

Tips.

NUTTIGE LINKS
  • Wat neem je mee op reis? Je vrouw?
  • Welke verzekering past het best bij mij profiel?
  • Hoe beleg ik het beste? Met kaas en boter?
  • Zonder zorgen belastingen invullen?