EEN UITVAARTVERZEKERING, EEN GERUSTSTELLING VOOR U EN UW FAMILIE

Een sterfgeval in de familie is een erg emotionele gebeurtenis. Met de uitvaartverzekering in Grimbergen van Vince regelt u de uitvaartkosten op voorhand. Zo komen de nabestaanden niet voor verrassingen te staan en hebben ze geen bijkomende zorgen tijdens een periode van verdriet.

Een uitvaart zonder onnodige zorgen

Een begrafenis of crematie wordt steeds duurder. Een uitvaartverzekering zorgt dan voor gemoedsrust want de kosten zijn op voorhand gedekt. Vince biedt de uitvaartverzekering van DELA aan voor een totaalzorg. Onder de kosten vallen het regelen en verzorgen van de uitvaart inclusief personeel en rouwauto, de kist of urne, doodsbrieven, opbaring, afscheidsceremonie, rouwmaaltijd en het vervullen van de formaliteiten. En dat zowel voor een begrafenis als voor een crematie. Bovendien gaat het om meer dan geld, want ons uitvaartplan biedt nog meer voordelen. Wij besteden ook veel aandacht aan het menselijke aspect. Nabestaandenzorg is opgenomen in onze uitvaartverzekering. In de praktijk betekent dat we de nabestaanden helpen met praktische en administratieve bijstand

Laat uw successierechten optimaliseren

Het verzekeringskantoor Vince geeft ook advies over successie. De successierechten kunnen soms hoog oplopen. Dankzij onze expertise vermijdt u onnodig hoge bedragen te betalen en wordt de successie geoptimaliseerd.  Aarzel dus niet om ons kantoor in Grimbergen te bellen, of een bericht te sturen via ons contactformulier als u meer informatie wil.