VINCE UIT GRIMBERGEN IS DE VERZEKERINGSPECIALIST VOOR ADVIES OP MAAT

Op zoek naar een onafhankelijk verzekeringsspecialist regio Grimbergen? Dan bent u bij Vince aan het juiste adres. Bij ons vindt u een betrouwbaar adviseur voor leningen. Wij helpen u met de berekening van u belastingen. En we geven advies over spaarformules, beleggingen en kredieten.

Onze diensten

UITVAARTVERZEKERINGEN

Een sterfgeval in de familie is een erg emotionele gebeurtenis. Met de uitvaartverzekering in Grimbergen van Vince regelt u de uitvaartkosten op voorhand.

LEES MEER
KREDIETEN

U staat op het punt om een woning of een auto te kopen? Verbouwingswerken voor de boeg? Of u staat voor een ander project waarvoor u geld wil lenen?

LEES MEER
SPAREN

Sparen regio Grimbergen voor uw oude dag of een centje opzij zetten voor uw plannen in de toekomst. Er zijn verschillende manieren om uw spaarpot aan te vullen.

LEES MEER
VERMOGENSBEHEER

Bij Vince zien wij private banking als een middel om uw vermogen te doen groeien op lange termijn. In vermogensbeheer regio Grimbergen zijn deskundigheid, voorzichtigheid en een gepersonaliseerde aanpak cruciaal.

LEES MEER
ANDERE VERZEKERINGEN

Vince Bvba biedt alle soorten verzekeringen aan. Wij werken met zowel particuliere klanten als met kleine ondernemingen. Om een advies te formuleren vertrekken wij altijd vanuit uw behoeften en verwachtingen.

LEES MEER
PARTNERS

Als onafhankelijke makelaar bieden wij de verzekeringsproducten aan van de onderstaande partners. Wij vragen offertes aan bij verschillende maatschappijen en onderhandelen om een scherpe prijs te bekomen.

LEES MEER

In beeld