INDIVIDUEEL EN TRANSPARANT VERMOGENSBEHEER

Bij Vince zien wij private banking als een middel om uw vermogen te doen groeien op lange termijn. In vermogensbeheer regio Grimbergen zijn deskundigheid, voorzichtigheid en een gepersonaliseerde aanpak cruciaal. Daarom bouwen wij een vertrouwensrelatie op met onze klanten zodat die zich altijd betrokken en comfortabel voelen.

Vince stelt uw persoonlijk beleggingsprofiel op

Bij Vince krijgt u advies en concrete beleggingsvoorstellen op maat. We helpen u om uw beleggingsportefeuille te beheren, verder uit te bouwen en bij te sturen. We zorgen voor de diversificatie van uw beleggingsproducten en een internationale spreiding. We contacteren u proactief en op regelmatige basis.  Vince is een solide partner voor de bescherming, de groei en de structurering van uw vermogen op lange termijn. U krijgt zekerheid door een eerlijke en transparante dienstverlening, door een gedreven en bekwaam team.  Wij doen alleen aan vermogensbeheer met instrumenten die wij goed begrijpen en waarin wij know-how hebben opgebouwd. We denken met u mee en gaan voorzichtig om met al onze adviezen.

Een antwoord op al uw vragen over vermogensplanning

Naast het beheer van uw beleggingsportefeuille besteden wij ook aandacht aan uw vermogensplanning. U krijgt een antwoord op al uw vragen over fiscaliteit, huwelijksvermogensrecht en erfrecht. Voordelige constructies rond vermogensplanning, pensioensopbouw, successieplanning of renteniersplannen komen ook aan bod. Zo krijgt u een perfect inzicht in diverse financiële mogelijkheden.  Aarzel dus niet om ons te contacteren als u vragen heeft of een afspraak wil maken. U bent van hare welkom bij verzekeringskantoor Vince in Grimberen voor uw vermogensbeheer.