EEN KANTOOR MET STERK TEAM VAN ERVAREN SPECIALISTEN

Onze verzekeringexperts op het kantoor in Grimbergen van Vince geven gericht en gedetailleerd advies op maat. Onze dienstverlening is gebaseerd op kwaliteit, flexibiliteit en bereikbaarheid.  Alles begint met een goed gesprek bij u thuis of op kantoor, ook buiten de kantooruren. We luisteren naar uw specifieke behoeften en verwachtingen. Daarna stellen we u een gepersonaliseerde oplossing voor. En bij schadegevallen staan we meteen klaar om u met onze deskundigheid bij te staan.

Alles begint met een goed gesprek bij u thuis of op kantoor, ook buiten de kantooruren. We luisteren naar uw specifieke behoeften en verwachtingen. Daarna stellen we u een gepersonaliseerde oplossing voor. En bij schadegevallen staan we meteen klaar om u met onze deskundigheid bij te staan.

Onze expertise staat tot uw dienst

Een gedreven en ervaren team staat dagelijks paraat om u een service op maat aan te bieden.

  • Didier Verspecht: zaakvoerder. Specialist in kredieten, beleggingen en groepsverzekeringen. Actief in de sector sinds 1989.
  • Nancy Van Huffelen: Specialist belastingen, opmaak en beheer van polissen leven, beheer en opmaak van kredietdossiers. Schadebeheerder.
  • Marleen Cornelis: Specialist in opmaak en beheer van polissen brand, familiale, auto, KMO en alle andere schadeverzekeringen. Schadebeheerder.

Onze klantgerichte service maakt het verschil

Klanten tevreden maken, en tevreden houden, is onze eerste opdracht. Vince heeft dan ook tal van tevreden klanten over heel Vlaanderen. Die weten de professionele dienstverlening van dit kantoor enorm te waarderen. En tevreden klanten vertellen het verder. Mondelinge reclame is dan ook ons mooiste visitekaartje. Een kwaliteitsvolle service is dus verzekerd bij Vince in Grimbergen. Kom gerust langs op ons kantoor, maar wij kunnen ook bij u langs komen. Stuur vandaag nog een bericht via onze contactpagina als u meer informatie wil.